Založ si blog

Kto (čo) zastaví Čentéša

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal voči nemu zaujatým aj ja. A som presvedčený, že nielen ja.

Agentúry Focus a všelijakí dobre zarábajúci „Baránkovia“ robia rôzne prieskumy verejnej mienky, preto by nezaškodilo, keby sa občanov, voličov, opýtali, čo si dnes o Čentešovi, ako kandidátovi na funkciu GP, myslia. A čo si myslia o ňom ako o človekovi. Pretože, hoci mám toho prežité už skutočne dosť, takého chamtivca na funkciu si nepamätám – kam sa naňho hrabú takí (napr.) Dzurinda, či večný predseda HZDS.

Nemám mať prečo veľmi vysokú mienku o súčasnom prezidentovi SR, ani o jeho predchodcovi, tobôž o zaslúžilom „Mižú“, ktorý tento marazmus do slovenskej politiky spoluvniesol s J.Č, ( ten má ešte tú drzosť pokúšať sa kandidovať na úrad prezidenta SR ), no to, čo stvára prokurátor, docent Čentéš, je prosto s ničím neporovnateľné. Na toľkú drzosť je každá stupnica nedostačujúca.

Tento človek iste vie (pri jeho vzdelaní), že svojim počínaním traumatizuje celú slovenskú spoločnosť, iste vie, že nie je a nikdy nebol v práve, iste vie, že už si nikdy nezíska dôveru národa (hoci i ja som mu spočiatku veril) – a predsa je mu to všetko, vulgárne povedané u … Ide si za svojim pofidérnym cieľom (?) s bezmedznou drzosťou. Čo s ním? Kto alebo čo ho zastaví?

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Mafia v NR SR

17.03.2013

Aby ste, vážení čitatelia tohto článku vedeli o čom tu píšem, prehrajte si najskôr láskavo vystúpenie A. Hlinu – chorobného exhibicionistu, potrimiskára a narcisa takmer formátu “R.Procházka“ – v NR SR(https://www.youtube.com/watch?v=uMi6OVmZbrw). Hlinu nemám rád ( ani nemám prečo, skôr naopak) ale toto jeho vystúpenie skutočne stojí nielen za vypočutie, [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom Egypta a Kataru na prímerie v Pásme Gazy

06.05.2024 19:11

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 257066x
Priemerná čítanosť článkov: 2764x

Autor blogu

Kategórie