Založ si blog

Mafia v NR SR

Aby ste, vážení čitatelia tohto článku vedeli o čom tu píšem, prehrajte si najskôr láskavo vystúpenie A. Hlinu – chorobného exhibicionistu, potrimiskára a narcisa takmer formátu “R.Procházka“ – v NR SR(https://www.youtube.com/watch?v=uMi6OVmZbrw). Hlinu nemám rád ( ani nemám prečo, skôr naopak) ale toto jeho vystúpenie skutočne stojí nielen za vypočutie, ale aj za hĺbšie zamyslenie.

Utvrdil som sa v tom dnes, keď som počúval „ďalejslúžiacich“, už asi 23(?)- ročných poslancov Hrušovského a Fígeľa, žiaľ, vo všetkých troch „slovenských“ televíziách. Ukázuje sa, že Hlina má pravdu. Áno, títo ľudia opäť predviedli, že sa neštítia ničoho! Pre nich je celkom prirodzené klamať, zavádzať a ak uznajú za vhodné, zaprieť aj svoj nos medzi očami.
Hoci sa usilujú hrou na city divákovi a poslucháčovi ulahodiť, majú ho evidentne za dementa, ktorý nemá nielen pamäť ale ani mozog, nie je schopný rozmýšľať, tobôž utvoriť si na vec vlastný úsudok.

Ako to, pýtam sa vás, vážení členovia KDH, že ste si týchto ľudí zvolili nielen raz – zmýliť sa môže každý – ale že ich volíte stále a stále, napriek ich neprekonateľnému farizejstvu, neustálym klamstvám (aj vám) v priamom prenose. Že ste si ich zvolili napriek ich dlhodobo protislovenským postojom a skutkom. Čím si vás podmanili – nie kúpili, na to sú príliš chamtiví – ale ako dosiahli, že ste na nich evidentne závislí ako na droge?

Pokým títo ľudia a ďalší 20-roční „dálesloužíci“ budú volení a dostanú sa opäť do NR SR, nič dobré nám, verte, „nehrozí“. Naopak, na najvyšších miestach v štáte bude pokračovať demoralizácia, relativizácia a spochybňovanie kresťanských hodnôt a morálky, t.zn. postupná erózia štátu až po jeho úplnú likvidáciu z tej najvyššej – zákonodárnej úrovne.

Nejde však len o týchto dvoch pánov, – ktorí zrejme skutočne veria, že Boh je a teda bude aj k nim nekonečne milostivý a dobrotivý – ide aj o ďalších „dvadsaťročných“ na slovenskej politickej scéne, občanov Bugára, Dzurindu, Mikloša a ich adlátusov, ale napr. aj podnikateľov Pašku, Číža a ďalších zaslúžilých „smerákov“, no a tiež Hlinu, Procházku, Lipšica a iných narcisov.

Samozrejme v NR SR nemajú čo hľadať ani potenciálni priestupcovia, či dokonca likvidátori Slovenskej ústavy z hľadiska jej kresťanského a sociálneho piliera, na ktorých je postavená, teda Sulík a celá jeho s.r.o.

To je jediná cesta k ozdraveniu pomerov na Slovensku, o.i. k skvalitneniu súdnictva, prokuratúry, bezpečnosti, aj podnikateľského prostredia.
Ak sa nám to vo voľbách opäť nepodarí, nenariekajme už, že v rokovacej sále NR SR sedí mafia.

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256680x
Priemerná čítanosť článkov: 2760x

Autor blogu

Kategórie