Založ si blog

Komu česť, tomu česť . ..

Nemám rád KDH a nemám rád ani Lipšica, tak ako ho nemajú radi mnohí čitatelia a premnohí politici, pretože …

Lipšic to, jednoducho, vie. Pár dní pred voľbami prišiel s kauzou „paroplyn“, oznámil nám, že isté „gorily“ nás okradli o 15 mld Sk a že on to tak nenechá – a ponáhľal sa so svojim „odhalením“ na generálnu prokuratúru. Správne!

Neviem, prečo sa kvôli tomu naňho hnevá „skupinka“ zo SME a už vonkoncom nechápem môjho miláčika Fica, že mu tento skutok vyčíta. A ešte sa verejne chváli, že on o tom zlodejstve vedel už dávno. Vraj nekonal preto, že by to polícia a prokuratúra aj tak nevyšetrovali. Nuž takéto „priznanie“ môjmu Fickovi veru u voličov moc nepomôže, skôr naopak.

Ako kedysi povedal, tuším, Werich: „S lidskou blbosti nelze vyhrati, no i tak s ní třeba bojovat“. S korupciou je to to isté. Ukazuje sa, že aspoň Lipšic to pochopil a vyštartoval aj proti vlastným. A Fico fňuká, namiesto toho aby ho pochválil.

Ako som už napísal, nemám rád Lipšica, lenže, komu česť, tomu česť – „pastierovi“ trúba.

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256954x
Priemerná čítanosť článkov: 2763x

Autor blogu

Kategórie