Založ si blog

Slovensko na križovatke

Človek, ktorý mal sedieť v chládku, sedí v parlamente a nielen to, on bezostyšne otvára „hubu“ a trepe čosi o Slovensku, Ficovi a križovatke. Presnejšie, nepáči sa mu vyššia daň pre boháčov ( aj oveľa menších ako je on), nepáči sa mu sociálny program Smeru, nepáči sa mu nič okrem vlastného obrázu v zrkadle.

Reč je o zlom duchovi Dzurindu, Ivanovi Miklošovi, o tom Miklošovi, ktorý za menej ako osemnásť mesiacov pôsobenia vo funkcii ministra financii stihol „centralizovať“ všetkých daniarov do budovy svojho kámoša (alebo svojej, ktorú má kámoš iba zapísanú?), ktorý stihol znefunkčniť daňový systém a najmä ožobráčiť tých najchudobnejších tým, že zvýšil DPH na 20% a zarazil tzv. predaj z dvora. Čo postváral v rokoch 1998-2006, o tom škoda písať, nevystačil by na to tento blog.

Keď už pre nič iné, mal už sedieť v base aj so svojim kámošom kvôli sabotáži pre znefunkčnenie daňového systému. Lenže, zrejme nemá kto podať na týchto viťúzov trestné oznámenie. Machová má ešte z pôsobenia na ministerstve privatizácie riadnu kopu masla na hlave, takže od nej sa toho nedočkáme, od zastupujúcich GP – ktovie ktorý je ten hlavný – tiež nie, veď ich už poznáme. Zostáva teda Fico a jeho spol.(s r.o. ?) Lenže aj oni mlčia. Čo keď sa karta obráti – asi si myslia. A tak s Ivankom len pekne po dobrom, nech sa len vyrozpráva – aj v NR SR, hoci lepšie by mu svedčilo v prúžkovanom v Ilave, napríklad.

Slovensko je skutočne na križovatke, no nie kvôli zrušeniu rovnej dane, tohto nehumánneho, zákerného, Miklošovho svinstva, ale kvôli nechuti politického establišmentu rázne zakročiť proti „gorilám“ – najmä tým z prostredia vrcholovej politiky.

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256441x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie