Založ si blog

Ale vám ten Gašparko dal, „papierové hlavy“

Ale vám ten Gašparko „o 5 minút dvanásť“ dal, vy gašparkovia, papierové hlavy. Inteligentne, pokojne. Nevytáčal sa, (nevytočilo ho ani očividne drzé správanie sa redaktorky), nedrdlal ako české kníže, ani sa nesprával bohorovne ako opilec z Vysočiny, ale zrozumiteľne argumentoval. Som si istý, že národ už teraz celkom pochopil o čo vám ide.

Zmanipulovali ste zopár desiatok naivných mladíkov (a dievčat), ktorí v sobotu prišli robiť hrmot pred sídlo prezidenta. (neviem skade ste zobrali aj tých niekoľko „senilákov“). Aby to napokon, pre nedostatok obecenstva, nevyznelo celkom trápne, ktorýsi úbožiak tam aj vystrelil. A to veru robiť nemal, pretože kvôli svojej hlúposti pôjde do chládku – ak ho Gašparko neomilostí. A pôjde sedieť zaslúžene, na hlavu štátu a vôbec na nikoho sa strieľať nemá a nemá sa nikomu ani streľbou vyhrážať.

Výstrely pred prezidentským palácom ukázali na akom tenkom ľade ste sa, pripečení gašparkovia, rozhodli tancovať – uvedomujete si to vôbec? Stačí zopár vami nainfikovaných šialencov a máme tu násilie, ktoré sa veľmi ľahko zvrhne na rabovanie a nedaj Boh aj na občiansku vojnu. Toto chcete? Za toto platí Sereš? Za toto sa angažuje Nicholson, hosť v našej krajine? Zrejme nie, iba sa im to, pripečencom, akosi „vymklo z rúk“.

Na ťahu je teraz polícia. Mala by dôsledne vyšetriť nielen (zrejme) excentrika, ktorý nerozvážne strieľal, ale zistiť kto (či ktorý „sektor“) je v pozadí tejto a ďalších – ako tam odznelo – pripravovaných aktivít. Pretože táto sa neuskutočnila bez organizátorov. Oni iba rafinovane zostali v úzadí – aby (podľa ich mienky) nemohli byť braní na trestnú zodpovednosť za podnecovanie k skupinovému násiliu. Pretože práve k tomuto chceli a chcú využiť masu dôverčivých, nespokojných mladých ľudí.

Gašparko – napriek očividnej zaujatosti a neslušnému správaniu sa vašej „redaktorky“ – vám, „papierové hlavy“, dnes ukázal a občanom dokázal, že nie je popleta a že ak chce, ešte mu to myslí. Veru tak, jeho šaty sa ukazujú byť v poriadku, to iba vy ste obyčajní gašparkovia – a k tomu, po dnešku, úplne nahí. Hanba vám za to, museli ste vedieť do čoho vaše trapasy vyústia.

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256617x
Priemerná čítanosť článkov: 2759x

Autor blogu

Kategórie