Založ si blog

Ich samovražedné aktivity škodia

Papierovým hlavám tečie vrchom do topánok. Verejnosť ich nechce, ba už aj skalní prívrženci sa od nich odvracajú a to sa potom ťažko rozmýšľa, nieto vymýšľa akási opozičná politika – tobôž seriózna, ktorá by zaujala voličské masy.

V takom hnutí mysle, v pude sebazáchovy, hoci najmúdrejšie by bolo zachovať pokoj a rozvahu, začína ľudský jedinec konať horúčkovito, neuvážene, zmätočne. Potvrdia vám to odborníci, psychológovia, aj záchranári. A to je prípad našich papierových hláv opozičných „lídrov“.

Ich „aktivity“ na sklonku i na začiatku roka absolútne prepadli a vo verejnosti nenašli absolútne žiadnu odozvu. Z vlastných radov si za ne vyslúžili iba tvrdú kritiku, žiaden hlas na ich podporu sa neozval. Práve naopak, ich kritici ešte pritvrdili (taký Kollár napr. ironický poznamenal na adresu Sulíka, že s ním na čele sa SaS už nedostane do parlamentu).
Nuž nie div, že práve Sulík využil neuspokojeného a preto nespokojného Čentéša – ktorého svojou „neprofesionalitou“ vo funkcii predsedu NR SR pred časom totálne skompromitoval – na to, aby sa zasa zviditeľnil ako razantný politik, ktorý má čo verejnosti ponúknuť.

Jeho zmysel pre absurditu je už dosť známy, preto ani neprekvapil nezmysel, s ktorým prišiel – rozhodol sa obžalovať prezidenta. Žiadať, napríklad, urýchliť vyšetrovanie kauzy „Gorila“ ho ani nenapadlo – prečo asi? Médiá však aj v tejto absurdnosti zavetrili svoju šancu a „venovali“ Sulíkovnu nezmyslu nebývalý priestor.
Za tejto situácie ani zostávajúce papierové hlavy (ba, na prekvapenie ani Matovič) nemohli zostať bokom „iniciatívy“ (nemôžu sa predsa nechať dobehnúť Sulíkovi) a začali sa v absurdnostiach predbiehať.

Tak sa navzájom rozkričali, že zabudli počúvať do akého hrozivého ticha sa ponorila „ulica“. Všimli si to však médiá a usilujú sa ako len vládzu rozhýbať aspoň akúsi podpornú „skupinku“ pomocou sociálnych sietí, tváriac sa pritom, že ide o skutočné aktivity skutočných ľudí. Z tohto mainstremového bludu však tých čo mu uverili vyvedie prvý seriózny prieskum verejnej mienky. Opozičné strany sa v ňom prepadnú opäť hlbšie do bezvýznamnosti. Potom azda papierové hlavy konečne pochopia, že ich aktivity namierené proti prezidentovi boli samovražedné. Žiaľ, škodia nimi aj Slovensku – na to by sme nemali zabudnúť.

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256644x
Priemerná čítanosť článkov: 2760x

Autor blogu

Kategórie