Založ si blog

Opitý Hríb – ďalšia dobrá správa

Dobré správy sa od začiatku roka na nás len tak sypú, hoci médiá, nehľadiac na Ficovú prosbu „o väčšiu otvorenosť“ ich naďalej zatlkajú, ako napríklad túto, ktorú prinášam mojim čitateľom v originálnom znení, žiaľ, s veľkým časovým odstupom (ale dostal som ju mailom až teraz). Tu je:

Opitý moderátor Hríb na záťahu: Neúspešný flirt so ženami, spánok a vyhadzov!

Štefan Hríb pôsobí serióznym dojmom. V súkromí sa však vie poriadne uvoľniť. 19.04.2012 06:00

BRATISLAVA – Takto ho nepoznáme! Štefan Hríb (47) pôsobí na televíznych obrazovkách serióznym dojmom, v súkromí si však vie vyhodiť z kopýtka. Príkladom môžu byť zábery, ktoré sa nám podarilo získať. Fotografie vznikli v jednom z bratislavských klubov, kam nedávno prišiel moderátor poobháňať ženské sukne.(Škoda,že fotografie neviem do blogu preniesť, to by ste sa pobavili, milí čitatelia). Po tom, čo u nežného pohlavia neuspel, hodil si šlofíka rovno na stoličke.
Vo víre nočného života! Štefan Hríb sa už dlhé roky angažuje ako politický novinár a moderátor. Aj vďaka tomu je jeho tvár ľuďom dobre známa. Hoci pôsobí na obrazovkách pomerne konzervatívne a rezervovane, mimo kamier je aj on „len“ človek, ktorý to občas prepískne s alkoholom.
Príkladom môžu byť zábery, ktoré nám poslal do redakcie čitateľ. Fotografie zachytávajú Štefana Hríba spoločensky unaveného. A to doslova. Nočné žúrovanie ho totiž tak vyčerpalo, až zaspal v podniku na stoličke. Aby sme mu však nekrivdili, predtým, než ho zmohla noc, bol plný energie. „Keď prišiel do podniku, objednal si pivo sadol si k dvom dievčatám, ktorým niečo hustil do hlavy,“ priblížil nám čitateľ.
Moderátorovi však známa tvár a ani výrečnosť nepomohli. „Slečny išli radšej tancovať. On si zatiaľ zdriemol. Potom ho niekoľkokrát budil vyhadzovač, aby odišiel. Príliš na to však nereagoval,“ dozvedeli sme sa od pozorného návštevníka podniku. Nakoniec Hríb zdvihol kotvy a „tackavým krokom odišiel preč.“ S televíznou tvárou sme sa v súvislosti s touto témou snažili niekokrát skontaktovať. Nezdvíhal nám však telefón. Či zapíjal nejakú slávnostnú udalosť alebo si len tak vyrazil do ulíc, sme sa teda nedozvedeli.

Nuž, čo dodať? Azda práve toto Hríbovo „bonvivánstvo“ je príčinou toho, že „mikutelevízia“ obnovila jeho tlkšou „Pod lampou“. Z čohosi predsa svoje úlety Hríb saturovať musí. A kamarát je kamarát. Ak by Mika predsa len zlýhal, sú tu ďalší, napríklad jeho (Hríbova) spriaznená duša, sereška, Zuzana Wienk. Jej, verejnej ochránkyni (koho to vlastne?) predsa nerobí problém zorganizovať zbierku, tak ako to urobila v prípade Nicholsona a teraz, na Vianoce zasa pre Zuzanu Piussi – vlastne našu Pussy.

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256636x
Priemerná čítanosť článkov: 2760x

Autor blogu

Kategórie