Založ si blog

Ad „Päť otázok Mons. biskupovi Bezákovi“

Vážení čitatelia môjho blogu – aj a najmä ostatného článku „ Päť otázok …Bezákovi“, dovoľte mi poďakovať sa Vám za Váš záujem a pozornosť, ktorú mi takto preukazujete. V dnešnej dobe to nie je vôbec málo. Pretože sme sa dostali do štádia, keď nás čas tak naháňa, že nie je vôbec jednoduché obetovať čo i len pár minút čítaniu akéhokoľvek „nepovinného“, teda zamestnávateľom neprikázaného textu. Mainstrem si nás dočista podmanil, opantal. V televíziách na nás po celý deň netrpezlivo čakajú nadržané, neskrotné farmárky, Džejmsovia Bondovia, súdna sieň a mnohé iné „vysokohodnotné“ reality šou. Programy, ktoré nás učia novologický myslieť, a v duchu novej morálky vždy pohotovo, akčne konať.
Preto si veľmi vážim si Vás všetkých, aj tých, ktorí so mnou hlboko nesúhlasia, že mi dali pred týmito lákadlami súčasnej „ľudovej kultúry“ prednosť a všetkým Vám vinšujem požehnané a šťastné Vianoce, naplnené všeobjímajúcou Božou láskou a dobrou vôľou navzájom sa počúvať a porozumieť si.

Áno, počúvať sa, rozumieť si, to je nesmierne dôležité. Potvrdila to aj diskusia k môjmu ostatnému článku. Mám radosť z toho, že mal toľko čitateľov z ktorých sa veľa zapojilo aj do diskusie, no na druhej strane ma mrzí, že tak málo z nich (diskutujúcich) si našlo čas prečítať celý článok, nielen prvú otázku, ktorá, uznávam, mohla byť formulovaná inak, precíznejšie. Avšak, kto dočítal článok dokonca, pochopil, že kardinálna otázka je až tá posledná, piata. Skúste si na ňu, vážení kritici úprimne odpovedať.

Neobraciam sa prirodzene na tých, ktorí zaslepení nenávisťou ku všetkému slovenskému, vymysleli a naplánovali celú „kauzu Bezák“ . Vy ostatní si, prosím, všimnite, čo za ľudia sú v popredí ťaženia proti pápežovi a KBS. Myslím si, že oni vmanipulovali do súčasnej situácie aj ešte len budúceho biskupa Bezáka a nie naopak.

Nemám rád konšpirácie a netrpím stihomamom, ale veci sa vyvíjajú prosto tak, akoby útok proti pápežovi a KBS bol v „prípade Bezák“ až druhoradý. Hlavným cieľom zrejme bolo a je dokázať, že slovenský národ je nebezpečná, ľahko manipulovateľná horda nesvojprávnych indivíduí, navyše s rasistickými a nacionalistickými sklonmi, ktorú možno „šikovnými“ ťahmi vmanipulovať napr. aj do boja aj proti Svätému Otcovi. Takáto horda pravdaže predstavuje nebezpečenstvo, ak už nie svetové, potom aspoň v stredoeurópskom priestore, preto ju nemožno ponechať naďalej, aby si samá vládla. Potrebuje mať nad sebou cudzí bič a cudzieho pána.

Naši manipulátori veci naplánovali tak, aby udalosti gradovali práve na Vianoce. Prezradili to, zrejme nechtiac, v televízii TA3 v nedeľu popoludní oni dvaja šašovia z Rakúska, keď nám blahoželali k „tretiemu povstaniu“. Povstaniu proti pápežovi,“ Rímu“ a slovenským biskupom.
Nedočkajú sa, podpaľači, pretože slovenský národ vyliečil z prílišnej dôvery, či naivity „študent Šmíd“ v novembri 1989. Odvtedy slovenský národ neuveriteľne zmúdrel, nedá sa nalákať na avantúry, vie kto je kto, pozná už dobre našich aj cudzích rudých podpáľačov, hoc sa dnes ukazujú v módnom, modrom prestrojení. Nenaletí im!

Mainstremové médiá sa usilujú čo im sily stačia aby nás presvedčili, že za „Bezákom“ stoja tisíce. Je to taká pravda, ako keď napíšu, že sa konala veľká, desaťtisícová demonštrácia v Moskve proti Putinovi. V skutočnosti bolo demonštrantov ešte menej, sotva pol promile z vyše 10 miliónov obyvateľov metropoly.

Záver kauzy „Bezák“ bude napokon taký, že aj tých niekoľko desiatok, možno stoviek, úprimných a statočných kresťanov, podporovateľov biskupa Bezáka, čoskoro pochopí v akej hre to vlastne hrali, kto ju režíroval a kto ich ako marionety zneužil.

Takže ešte raz, napriek našim neprajníkom, pokojné, milostiplné, šťastné a veselé Vianoce, kresťanské Slovensko.

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256615x
Priemerná čítanosť článkov: 2759x

Autor blogu

Kategórie