Otvorený list „papierovým hlavám“

18. januára 2013, jozefh, Nezaradené

Vážený pan predseda,

je nielen hanebne, ale vskutku trestuhodné to, čo stvárate! Myslíte si, že takto, rozoštvávaním občanov, ziskate späť vašich stratených voličov? Hanbím sa za to, že som volil jedného z vašich kumpánov. Ubezpečujem však občanov Slovenska, že už nikdy to nezopakujem – už nikdy, nikoho z vás, voliť nebudem.

Vazeny pan predseda, kolko mate rokov, keď sa správate ako malé, trucovité, rozmaznané decko? Ani ja nemám rád Gašparoviča, ale to neznamená, že by som sa mal k nemu správať ako hulvát a chrapúň. Napokon, nie ja, vy a vaši voliči ste ho zvolili do funkcie prezidenta SR. Znepáčil sa vám, za to, že vám raz nevyhovel?

Ak by som bol škodoradostný poradil by som vám: „Len tak dalej -pokračujte, otvárajte oči aj ďalším vašim voličom, aby ste sa čím skôr ocitli v prepadlisku dejín Slovenska. Lenže odvážnu avšak rozumnú opozíciu Fico potrebuje, preto vám radím a žiadam vás, ak chcete politický prežiť, dajte konečne pokoj slušným ľuďom, vašim voličom (aj všetkým ostatným), ktorí v týchto ťažkých časoch bojujú o holé prežitie. Netraumatizujte ich! Náš národ ste už dosť potupili, znesvárili a narušili naše mravné hodnoty, sociálne istoty, štátnu suverenitu.

Nechajte nas už konečne pokojne žiť a spolunažívať!

Váš bývalý volič Jozefh

Dôvetok pre čitateľov blogu: Vy, ktorí so znením tohto listu súhlasíte, posielajte ho na tieto adresy:Jan_figel@nrsr.sk, pavol_freso@nrsr.sk, bela_bugar@nrsr.sk, podatelna@region_bsk.sk, Richard@sulik.sk, Richard_sulik@nrsr.sk,