Náš „objaviteľ Matry“, „Pussy Riot“ a Assange.

24. augusta 2012, jozefh, Nezaradené

J. Čarnogurský, náš „objaviteľ“ Matry sa nechal počuť, že diverznú skupinu tváriacu sa ako akási umelecká avantgarda, (vraj panková),by potrestal prísnejšie, ako tieto komiksové postavičky potrestali samotní Rusi. Nuž, v tomto jedinom s nim súhlasím. Záškodníčky, ktoré azda ani netušia, že nimi sú, obzvlášť vulgárnym, zavrhnutia hodným spôsobom, zhanobili chrám, ktorý je blízky duši mnoho miliónov Rusov a tým spáchali , nie je podstatné či vedome, trestný čin hanobenia rasy, národa, náboženstva, spoločenstva ľudí, ktorí sa naopak proti nim nijako neprevinili.
Že chceli pranierovať Putina, to je iba ich dementná výhovorka, stačí si vypočuť text toho čo spievali. To by, pravda, ich slovenskí obhajcovia museli vedieť čo to po ruský. Čarnogurský vie a preto zaujal správne stanovisko. Má len malú „chybičku krásy“. Nezamyslel sa nad sebou samým, nad tým, čo všetko robil a dokonal proti Slovenskej republike. Keby to vedeli „Pussy Riot“, bledli by závisťou.

Keďže – na rozdiel od nich Čarnogurský dobre vedel, čo činí a navyše je zodpovedný aj za šafárenie Dzurindu, ktorého vytiahol zo svojho rukáva, mal by niesť plnú zodpovednosť za mnoho krát opakovaný čin vlastizrady. V toľko ospevovanom vzore demokracie je za takýto skutok jediný trest – povraz! Ten hrozí, napr. chudákovi Assangeovi.

Zaujímavé a symptomatické je, že naša „Pussy Wienk“ s celým svojim ansamblom hrdo sa nazývajúcim „Organizácia fáir-play Slovensko“ , ktorá podporuje ruské „pussy“, v jeho prípade mlčí, akoby o Assangeovi ani nevedela.

Nuž, na Slovensku je to tak, povedal by istý „pussy“ Ľubomír, bývalý novinár a politik, po ktorom sa chvála Bohu, zľahla zem. Dúfajme, že čoskoro sa zľahne aj po Čarnogurskom. Z ruskými „Pussy“ si Rusi celkom isto poradia. Nie sú ako my, „Ťapákovci“.“Neporiešený“ zostáva iba chudák Assange, ale môže si za to sám, keď sa mu tak páči britská „demokracia“. Taký CHurchill o nej vedel svoje , Assange si ho mal naštudovať.