Figliar Fígeľ

10. júna 2012, jozefh, Nezaradené

Figliar Fígeľ v sobotu na rade KDH opäť perlil. Podľa neho „socialistické vnímanie reality, ktoré vidíme cez návrhy alebo opatrenia vlády Smeru, prenášajú bremeno konsolidácie verejných financií na našich občanov“. Ešteže nezabudol na slovo „našich“, teda jeho (ich-KDH) šéfku Slovenskej pošty, jeho – ich exšéfa Diaľničej spoločnosti, jeho brata „podnikateľa“, jeho-ich starostov a primátorov a jeho-ich rodiny.

Keďže , „Fígľov“ a jeho „príbuzných“, hoci aj do dvanásteho kolena, predsa len nie je až tak veľa, Slovensko by na lopatky zrejme nepoložili. Lenže náš euroFígeľ je ambicióznejší ako Procházka s Lipšicom dohromady a tak nezabudol dať svojej rade schváliť aj „zámer vytvoriť politickú ľudovú platformu so stranami SDKÚ-DS a Most-Híd pre užšiu a účinnejšiu spoluprácu na európskych témach“- a to by už bola poriadna „skupinka“ občanov, ktorá by nás mala vyciciavať. Takže, kresťania, občania Slovenska, pozor na nekresťanského Fígeľa. Niekdajší predseda SZM a nedávny komisár EÚ (aké priliehavé pomenovanie si pre týchto darmožráčov v Bruseli našli) dokazuje , že sa medzi nimi, „komisármi“ toho veľa naučil.

KDH vraj chce pri konsolidácii verejných financií na Slovensku chrániť malých podnikateľov a živnostníkov a obhajovať úspory v druhom pilieri. Aj by malo, lenže táto „skupinka“ vyhviezdených svetoobčanov, ktorí nekresťanský zneužívajú dôveru cca 8% veriacich, by musela byť skutočne kresťanská a národná. To by však KDH nebola iba skupinka, ale skutočne hnutie s občianskou podporou prinajmenej porovnateľnou s tou, ktorú má medzi kresťanmi, občanmi Slovenska, socialista Fico a jeho politika. Žiaľ, pod vedením „zasväteného“ Fígeľa, sa to nikdy nestane.