Nenechajme sa ohlupovať

27. februára 2012, jozefh, Nezaradené

Národ „povstal“ proti gorilám v slovenskej politike. Konečne, povedal som si. Vzapätí, keď som počul mená organizátorov protestov som zneistel.

 To povstanie predsa ktosi inicioval. Hovorí sa síce, že vzniklo tak akosi samovoľne na sociálnych sieťach. Lenže samovoľne, teda samo od seba nevzniká nič. Na tie sociálne siete prišiel od kohosi prinajmenšom impulz. Lámal som si hlavu od koho. Prví, akoby samozvaní organizátori čosi naznačovali. Aj emigrant Gál čosi naznačil, najskôr odmietaním protestov, potom svojou účasťou a vystúpením na takomto proteste a vzápätí po ňom veľavýznamným mlčaním. Aj tie banány a vajcia čosi naznačujú, veď nie sú zadarmo.  No definitívne sa mi vyjasnilo až potom, ako „renovovaný“ protigorilí organizačný výbor požiadal prezidenta o odloženie volieb do NR SR.

Komu takýto odklad má prospieť? Slovensku, nám, občanom, určite nie: To tu má do septembra, alebo ešte dlhšie bašovať táto nevládna akobyvláda?  S prezidentom, ktorý síce právomoci chcel, ale teraz nevie čo s nimi a preto na ne kašle a radšej sa sústreďuje na nadchádzajúce zápasy Slovana v play off hokejovej ligy a iné športové podujatia?  Alebo sa tu nebodaj má rozmáhať chaos a anarchia? Zrejme áno, zrejme práve o toto, o chaos a anarchiu organizačným „antigorilkám“ ide. A pretože nie sú hlúpi, musia vedieť, že to je najistejšia cesta likvidácie štátu. Štátu, o ktorý sa naše „antigorilky“ nemohli zaslúžiť, lebo v čase jeho vzniku buď ešte neboli, alebo cikali do plienok?

Ktovie, či si všetky organizačné antigorilky – nehovoriac o účastníkoch protestov – uvedomujú, že sú  iba bábkami v nezodpovednej hre tých, ktorí čase, keď sa lámal chlieb, hlasovali proti zvrchovanosti Slovenska, proti „tejto“ Ústave SR a proti zániku ČSFR a v uplynulom období úspešne „pôsobil“ aj ako gorily. To títo manipulátori, „bábkoherci“, si zmysleli, že do septembra zblbnú dostatok voličov, aby vyšachovali Smer a aby sa im vláda do ich rúk navrátila, aby ju opäť “ zdvihli z ulice“. Pravdaže, chceli by vládnuť už aj bez Dzurindu (nikdy mu jeho zradu nezabudnú, darmo sa im veru líška) a jeho SDKÚ, ba aj bez tých ostatných. Vystačili by si sami, zradcovia národa.

Nedovoľme im to, vyžeňme ich z našich námestí spolu s gorilami. Dnes ich už poznáme – jedných aj druhých, darmo sa preobliekli do „barančieho“ rúna.