Založ si blog

Spoločná česko-slovenská liga je blbosť

Konečne to povedal nahlas jeden zo zodpovedných – Jaroslav Starka, majiteľ ligového klubu 1.FK Přibram. Žiaľ, ostatní zodpovední futbaloví
činovníci v Česku aj u nás na Slovensku len krčia plecami – pred politickými špičkami, ktoré si túto blbosť vzali do hlavy. Pravdaže nie sami od seba, ktosi im ju, tu blbosť, vtĺkol do ich kalerábov. Kto? Nuž len tí, ktorí by radi „väčší trh“ pre stávkové podvody – iné reálne vysvetlenie nie je. A to nielen pri futbalovej, ale pri každej lige, kde sa na výsledky zápasov stavkuje.

Kto by v spoločnej lige bol nasadený do medzinárodných súťaží? Mohlo by sa ľahko stáť, že jeden zo štátov by v nich nemal žiadne zastúpenie. Je nám to jedno? A bolo by to jedno Čechom? alebo si myslíme, že Európa a svet sa prispôsobia našim špekulantom?

Ak chcú Fico a spol. (a aj ich náprotivok na druhej strane hranice) ak nie likvidovať, nuž aspoň obmedzovať korupčné prostredie, potom by mali na nezmysly s názvom spoločná čs liga (akákoľvek) čo najskôr zabudnúť a nie skákať na lep každému korupčníkovi. Pretože podobné nápady nesvedčia o ich nadpriemernom IQ.

Naši tréneri, ktorí myšlienku spoločnej ligy podporili, si možno neuvedomili ani základné, tobôž podstatné súvislosti, preto im to nemám za zlé. Po tom, čo im odkázal Jaroslav Starka by však mali spozornieť a prestať počúvať zákerné rady rôznych „našepkávačov“, ako čo najskôr skvalitniť našu futbalovú infraštruktúru. Na ňu by ani pri spoločnej lige oveľa viac nezostalo a ani im by sa viac nedostalo, skôr opak by bol pravdou.

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256485x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie