Založ si blog

Čo vy na to Bruno a spol. ?

Prezident nestrieľal a nevraždil. Netvrdím to ja, tak hovoria dokumenty Ministerstva vnútra SR. Dôkaz nad dôkazy. Všetko sa však dá spochybniť, aj nos medzi tvojimi očami Bruno, poloprofík a vy ostatní – mainstemové médiá su predsa na to, no nie?

Nuž, hurá, do toho! Celkom iste si nájdete dôvody, ako spochybniť vyhlásenie Ministerstva vnútra SR o pobyte prezidenta v kritický deň. A ak aj nie, nájdete si naňho iné „dôvody“, aby ste ho mohli osierať.

Takže, veselo osierajte svoj štát – štát ktorý vás živí a netrestá.

Asi si vôbec neuvedomujete, že tak nekonečne milostivo a dobrotivo – vlastne ako Boh – tak môže konať a koná len váš národný štát, Slovensko, proti ktorému tak schizofrenický bojujete.

Chápete to? Zamysleli ste sa vôbec nad tým? Zamysleli ste sa nad tým čo by vás za podobné vaše „aktivity“ čakalo inde, bárs aj v USA?

Vy, vážení (niektorí) spoluobčania, uvedomte si prosím, že to, že odmietate každý rozumný argument a už takmer 20 rokov sa nechávate opíjať rožkom akejsi internacionálnej svetovosti, je nielen veľmi, veľmi smutné ale aj škodlivé. Pretože už takmer 20 rokov kladiete míny na cestu slovenskej (aj vašej) budúcnosti. Nechápete, že nik cudzí si vás, vážení, nechce kúpiť doživotne? (Iba ak na chvíľu a za „judášský groš“ – však vážená Zuzana.) Váš údel, milí Bruno a spol. je tu, v slovenskej zemi. Tu žijete a tu budete aj mrieť. Myslíte niekedy na to a na to ako budete zomierať?

Mamonom ste, žiaľ, tak zaslepení, že nevidíte (alebo nechcete vidieť), aké prekážky nielen sebe, ale aj svojim (ešte aj nenarodeným) potomkom staviate na cestu do budúcnosti. Vo svojej zaslepenosti ju chcete nahradiť inou cestou, tou, ktorú vám pošepol sám diabol. Cestu entopie, zániku Slovákov v kotli národov, náboženstiev, kultúr a pakultúr. Tomu podriaďujete svoje konanie.

Táto cesta je však cestou do prepadliska dejín. Tú nám propagujú rôzni poliačkovci, napriek navonok harašeniu, v dojemnom súzvuku s bugárovcami, sulíkovcami, ale aj farizejskými fígliarmi, či zubatými monikami. Týmto (pa)demokratom ide len o moc – po nich aj potopa. Čo bude s nami, na tom im vôbec nezáleží – uvedomujete si to vážení a cnostní slušňáci, ktorí za nich bojujete?

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256440x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie