Založ si blog

Podvraťák predsedom strany

Začal sa formovať veľmi dávno, ešte za totality. Jednym prisahal, že je veriaci kresťan katolík a súčasne druhým, že je ateista a s náboženskou otázkou „dávno definitívne vysporiadaný“, len aby sa mohol stáť predsedom vysokoškolského výboru SZM. Nie samoúčelne, z tej funkcie sa dalo profitovať – a „za zásluhy“ získať hoci aj titul inžiniera.

Po prevrate vedel z ktorej strany bude fúkať vietor a podľa toho sa zariadil. Vstúpil do „správnej strany“, čo mu umožnilo raketovú politickú kariéru. Najmä, keď pred svojimi spolustraníkmi (neskôr aj televíznymi kamerami) začal spínať ruky a tváriť sa ako svätý za dedinou. Popri tom, pravdaže, hľadel získať čo najviac pre seba a svoju rodinu. Neštítil sa pritom ničoho. Podvodným spôsobom získal byt, podvodne si účtoval diéty, dozvedáme sa, že darebácky podvodne -u nás sa tomu hovorí „za zásluhy“- získal aj doktorát!

Všade inde na svete by ho takéto švindle vylúčili natrvalo zo spoločnosti slušných ľudí, v mnohých krajinách by si za takéto podvody aj posedel pár rôčkov za mrežami, no u nás, na Slovensku, je všetko inak. Keď sa prevalila jeho posledná aféra, odkázal nám po svojom hovorcovi, že „pravda oslobodzuje“. Nuž, iný kraj, iný mrav – na Slovensku je to tak! Čím drzejší, tým úspešnejší! Gorily si veselo behajú po slobode a ďalej „podnikajú“, podvraťák svetového kalibru je naďalej predsedom parlamentnej strany a drzo sa smeje svojim voličom. A oni? (my?) Ako obyčajne sme ticho, akoby sa nič nedialo. Ak to ustojí pred istým ambicióznym spolustraníkom, budú (budeme) ho opäť voliť! Hlavne, že máme „náš“ Ústav pamäti národa, našu Maticu bez nášho národného pokladu, náš parlament bez morálky a zodpovednosti, naše (aj špecializované, či aké) súdy, prokuratúru, políciu…a zlodejov a podvodníkov na slobode. Statoční nech aj pľujú krv, nič sa nemení a nezmení, bratia „ťapákovci“!

Máme za takéhoto stavu vecí, náš štát, náš národ, budúcnosť ?

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256466x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie