Založ si blog

O čo tu ide

Vzorný „dušpastier“ Bezák s pomocou politických bábok typu Mikloška (spomeňte si len na Češku Burešovú) a súčasných bábkohercov, dosiahol svoje. Nielen niekoľko stoviek pomýlených veriacich, ale aj časť „liberálneho“ duchovenstva sa pohoršuje nad „trúfalosťou“ pápeža rozhodnúť inak, ako si práve oni želali.

Pravda je taká, že ak aj niekto o správnosti pápežovho rozhodnutia pochyboval, dnes na pozadí aktivít Bezáka a jeho komparzu – ak nie je celkom slepý- vidí, že pápež pochybil vtedy, keď Bezáka za biskupa ustanovil a nie teraz, keď ho z jeho úradu odvolal.
Aj bežný laik totiž vie, že rk. cirkev žije a napreduje už dva tisíc rokov predovšetkým vďaka absolútnej disciplíne duchovenstva a každý prvok „liberalizmu“, ktorý by oslabil autoritu pápeža, resp. hierarchickú bezpodmienečnú disciplínu, cirkvi škodí. Škodí jej aj Bezákove farizejské volanie o pomoc ,rovnako ako farizejská solidarita (vraj) piatich dekanov Trnavskej diecézy a aktivity naivných a pomýlených veriacich na ich podporu.

Dnes sa na cirkev útočí zo všetkých strán a všade na svete. Želali sme si byť aspoň tento rok od týchto útokov uchránení, pretože sme chceli, aby Svätý otec prišiel na naše kresťanské Slovensko. Dnes vidíme aké prezieravé rozhodnutie urobil, keď svoju návštevu „odložil“. Čoho by sa tu asi dočkal? Čo všetko sú schopní vo svojom protikatolickom ťažení prívrženci satana zorganizovať? Náznaky toho vidíme práve v týchto dňoch, v kampani „za Bezáka“, ktorú svojim „príhovorom k svojim veriacim“ odštartoval sám (ešte stále) arcibiskup Bezák. Taký vysokovzdelaný a inteligentný človek musel vedieť čo, aký proces, svojim konaním spúšťa a predsa ho, v „mene pravdy“, spustil. Na mieste je však otázka, akej pravdy? Azda tej svojej ukrivdenej? Tu postavil nad tú najvyššiu, bezpodmienečnú, na ktorú prisahal, že sa jej nikdy nespreneverí?
Koho služobníkom teda arcibiskup Bezák je (alebo sa stáva)? Čosi nám v tomto smere napovie menoslov organizátorov a prvých podpísaných pod „petíciu za Bezáka“ .

Kresťania, nenechajte sa manipulovať, chýbajú im už len kľúče, aby aj nám odzvonili, pretože – už nás nepotrebujú, prekážame im, potrebujú sa nás zbaviť!

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256598x
Priemerná čítanosť článkov: 2759x

Autor blogu

Kategórie