Založ si blog

Treba voliť !

Vláda SR na návrh čechomaďara Chmela prijala 19.decembra 2011, teda v čase keď už nemala oprávnenie o ničom zásadnom rozhodovať, nariadenie o maďarských názvoch ďalších obcí na našom, zvrchovanom, slovenskom území.  Chmel bol ešte taký drzý, že vyhlásil, že sa tak napráva historická krivda.

A naša odozva? Na Slovensku pokoj – ako v márnici.

Prezident, ktorý sa vo volebnej kampani vystatoval heslom, že mysli národne zostal mlčať tiež,  vybral sa rozlúčiť sa s  Havlom, odroňom, ktorého vzťah k Slovákom bol vskutku „masarykovský“ – aj preňho boli Slováci iba zaostalá, nevyvinutá, vetva českého národa a Slovensko „kolónie“. Aspoň tak sa k nám správal.

Mysleli sme si, že po vzniku samostatného štátu sa všetko radikálne zmení – samozrejme, k lepšiemu. Lenže aj teraz, dvadsať rokov po 1.1.1993 sa u nás čechoslováci cítia rovnako bezpečne ako za čias Havlovej ČSFR a neúnavne humpľujú naše národné povedomie aj naše hospodárstvo.

Pretože im to dovolíme, pretože sme onemeli. A oni sa namontovali ešte aj do „protigorilích“  protestov a hlupáci spolu s nimi bečali za návratom Československa. Nie po slušnej a zodpovednej vláde!!!

Nebolo horšej, nezodpovednejšej vlády, za tých dvadsať rokov, ako je tá súčasná, no my sme mlčali a mlčíme, akoby sa nás to ani netýkalo. Ba opozičná strana dala tejto vláde mandát vládnuť aj po vyslovení nedôvery. To sa môže stáť ozaj len na Slovensku. Môžeme potom Ficovi a jeho Smeru dôverovať?

Niekoľko dní pred voľbami je všetko jasné, nemáme koho voliť. To, že sme dospeli do takéhoto stavu veci majú na svedomí konkrétni ľudia. Okrem tých, ktorí sú manipulovaní – no pritom  vystupujú ako politickí lídri – predovšetkým manipulátori. Sú to tí, ktorým samostatné a zvrchované Slovensko uviazlo ako kosť v hrdle. Tých sa načim báť, nie „goríl“, s tými si poradíme.

Títo manipulátori sa usalašili ako šedé eminencie vo všetkých stranách, ktoré podľa prieskumov majú nádej dostať sa do parlamentu. No okrem toho, že NR SR nie je a nemôže sa stáť výbehom pre gorily, nie je a nemôže sa stáť ani cirkusovým šapitó v ktorom budú predvádzať svoj „ostrovtip“ rôzni debili. No nemôže sa ani stáť „trhom  márnosti“, na ktorom je každý(á) predajný(á).

Koho teda voliť?  Kandidujú predsa aj iné, nie gorilie ani nie šašovské strany,

ale aj strany so solídnym programom i odborným zázemím. Strany cielene očierňované kedysi istou Ritou (a Madlen) a ešte stále  všetkými „gorilami“ a debilmi, či cirkusovými klaunmi (ako sa len v tomto zhodli!).

Takže, ak chceme urobiť poriadok s gorilami a nechceme sa strápniť pred svetom,

musíme v sobotu 10.3. voliť práve tieto strany !!! Neviete ktoré sú to? Podľa mňa napr. ĽS HZDS (a dve ďalšie- Budaj, Malíková).

Neúčasť nám nepomôže, pomôže gorilám a tým druhým, klamárom a šašom.

 

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256243x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie