Založ si blog

Nenechajme sa ohlupovať

Národ „povstal“ proti gorilám v slovenskej politike. Konečne, povedal som si. Vzapätí, keď som počul mená organizátorov protestov som zneistel.

 To povstanie predsa ktosi inicioval. Hovorí sa síce, že vzniklo tak akosi samovoľne na sociálnych sieťach. Lenže samovoľne, teda samo od seba nevzniká nič. Na tie sociálne siete prišiel od kohosi prinajmenšom impulz. Lámal som si hlavu od koho. Prví, akoby samozvaní organizátori čosi naznačovali. Aj emigrant Gál čosi naznačil, najskôr odmietaním protestov, potom svojou účasťou a vystúpením na takomto proteste a vzápätí po ňom veľavýznamným mlčaním. Aj tie banány a vajcia čosi naznačujú, veď nie sú zadarmo.  No definitívne sa mi vyjasnilo až potom, ako „renovovaný“ protigorilí organizačný výbor požiadal prezidenta o odloženie volieb do NR SR.

Komu takýto odklad má prospieť? Slovensku, nám, občanom, určite nie: To tu má do septembra, alebo ešte dlhšie bašovať táto nevládna akobyvláda?  S prezidentom, ktorý síce právomoci chcel, ale teraz nevie čo s nimi a preto na ne kašle a radšej sa sústreďuje na nadchádzajúce zápasy Slovana v play off hokejovej ligy a iné športové podujatia?  Alebo sa tu nebodaj má rozmáhať chaos a anarchia? Zrejme áno, zrejme práve o toto, o chaos a anarchiu organizačným „antigorilkám“ ide. A pretože nie sú hlúpi, musia vedieť, že to je najistejšia cesta likvidácie štátu. Štátu, o ktorý sa naše „antigorilky“ nemohli zaslúžiť, lebo v čase jeho vzniku buď ešte neboli, alebo cikali do plienok?

Ktovie, či si všetky organizačné antigorilky – nehovoriac o účastníkoch protestov – uvedomujú, že sú  iba bábkami v nezodpovednej hre tých, ktorí čase, keď sa lámal chlieb, hlasovali proti zvrchovanosti Slovenska, proti „tejto“ Ústave SR a proti zániku ČSFR a v uplynulom období úspešne „pôsobil“ aj ako gorily. To títo manipulátori, „bábkoherci“, si zmysleli, že do septembra zblbnú dostatok voličov, aby vyšachovali Smer a aby sa im vláda do ich rúk navrátila, aby ju opäť “ zdvihli z ulice“. Pravdaže, chceli by vládnuť už aj bez Dzurindu (nikdy mu jeho zradu nezabudnú, darmo sa im veru líška) a jeho SDKÚ, ba aj bez tých ostatných. Vystačili by si sami, zradcovia národa.

Nedovoľme im to, vyžeňme ich z našich námestí spolu s gorilami. Dnes ich už poznáme – jedných aj druhých, darmo sa preobliekli do „barančieho“ rúna. 

 

Radičová a Čarnogurský nedotknuteľní

25.03.2013

Napísal som kritický ale veľmi slušný článoček o Radičovej a jej zmysle pre spravodlivosť. Stiahli mi ho z blogu – vraj som v ňom kohosi urážal. Upravil som ho, podľa ich želania, no aj tak ho neuverejnili „súdruhovia“. Pred časom som napísal kritický čosi na adresu J. Čarnogurského a stalo sa to isté. Vychádza mi z toho, že Čarnogurský a najmä Radičová sú [...]

Radičová, to by bola prezidentka – na zaplakanie

20.03.2013

Fico dal opäť uzrieť svetlo sveta plastike Ignáca Bizmayera, umelca, ktorý sa nikdy nehanbil za svoj slovenský pôvod a národ. Preto vytvoril nádhernú plastiku na motív jánošíkovskej legendy. Vraj na objednávku vtedajšieho predsedu vlády Colotku. Radičovej prekážala, chcela ju dať úplne zničiť. Prejavila tak naplno svoj zavrhnutia hodný charakter -skutočná [...]

Kto (čo) zastaví Čentéša

19.03.2013

Čentéš, len čo zistil, že na Ústavnom súde SR by sa veci mohli pohnúť dopredu, vyrukoval s ďalšou námietkou na zaujatosť voči jeho osobe – tento krát predsedníčky US. Mohol by tento (vraj) docent – teda možno predpokladať, že je to muž s aspoň priemerným IQ – mať stokrát pravdu, no svojim arogantným domáhaním sa funkcie GP spôsobil, že som sa stal [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 93
Celková čítanosť: 256468x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie